Για την προτίμηση του Αντώνη Σαμαρά να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος ο νικητής στην κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, έχει γράψει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Το big mouth γράφει επίσης τους λόγους για τους οποίους ο πρώην πρωθυπουργός θέλει τον Λοβέρδο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι όταν βάζει κάποιον στόχο ο πρώην πρωθυπουργός, πάντα κρύβει κάτι άλλο, πιο πονηρό στο μυαλό του.

Εν προκειμένου «ατενίζει» με ενδιαφέρον τις εκλογές της απλής αναλογικής και το (ορατό) ενδεχόμενο της μη αυτοδυναμίας του προέδρου Κυριάκου. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Μεσσήνιος θα ήθελε ένα φίλα προσκείμενο στον ίδιο κόμμα. Και όπως λέει, ένα ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Λοβέρδο θα εξυπηρετούσε στον απόλυτο βαθμό τη στόχευσή του. Βλέπετε, ο Σαμαράς (που είναι πονηρός) πιστεύει ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, θα μπορούσε για παράδειγμα να προταθεί από τον Λοβέρδο ακόμη και ως πρωθυπουργός σε ένα συμμαχικό σχήμα, γράφει το big mouth.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Είναι γνωστό ότι ο Σαμαράς θέλει τον Λοβέρδο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Και όταν βάζει κάποιον στόχο ο πρώην πρωθυπουργός, πάντα κρύβει κάτι άλλο, πιο πονηρό στο μυαλό του. Εν προκειμένου «ατενίζει» με ενδιαφέρον τις εκλογές της απλής αναλογικής και το (ορατό) ενδεχόμενο της μη αυτοδυναμίας του προέδρου Κυριάκου. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Μεσσήνιος θα ήθελε ένα φίλα προσκείμενο στον ίδιο κόμμα. Και όπως λέει, ένα ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Λοβέρδο θα εξυπηρετούσε στον απόλυτο βαθμό τη στόχευσή του. Βλέπετε, ο Σαμαράς (που είναι πονηρός) πιστεύει ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, θα μπορούσε για παράδειγμα να προταθεί από τον Λοβέρδο ακόμη και ως πρωθυπουργός σε ένα συμμαχικό σχήμα. Όμως και αυτό να μην συνέβαινε θα του άρεσε να είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ του νεότερου Ανδρέα.