Έξαλλοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο, Αλέξη Χαρίτση, όταν τον άκουσαν να λέει στην Ολομέλεια απευθυνόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου σχετικά με την τροπολογία που αφορά στην τεχνική βελτίωση του ΠΔ 261/97 «δεν θα μπω επί της ουσίας στην τροπολογία, θα την μελετήσουμε και θα τοποθετηθούμε αργότερα».

Και το αποκορύφωμα ήταν σύμφωνα με τους συναδέλφους τους στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρώτησε «γιατί αυτή η αναδρομικότητα από 1.1 2021».

Την ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκδώσει ολόκληρη ανακοίνωση για την εν λόγω, τροπολογία ο Αλέξης Χαρίτσης φαίνεται πως δεν έχει πάρει χαμπάρι την γραμμή που ακολουθούν στο θέμα τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής και είναι εκτός θέματος!

Τι αφορά η τροπολογία που δεν γνωρίζε ο Χαρίτσης

Με την τροπολογία δίνεται η δυνατότητα στις αναθέτουσες αρχές (υπουργεία) να πληρώνουν απευθείας τα ΜΜΕ για την προβολή /καταχώρηση του διαφημιστικού μηνύματος με βάση πάντοτε το δεσμευτικό σχέδιο (media plan) που έχει καταθέσει ο ανάδοχος που προέκυψε από την διαγωνιστική διαδικασία με βάση το ν 4412/2016 και άρα χωρίς να έχει οποιαδήποτε διακριτική ευχέρεια.