Δημοσίως χολή έχει αρχίσει να βγάζει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επιλογή του τέως πρωθυπουργού να επικεντρώσει την αντιπολιτευτική του στρατηγική απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα πάντα με την στήλη big mouth του powergame.gr ο Χανιώτης πολιτικός που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα, την αβάντα που έκανε ο Τσίπρας και εξακολουθεί να κάνει στον βασικό του αντίπαλο Παύλο Πολάκη, θεωρεί ότι οι επιθέσεις στον Μητσοτάκη, έχουν δείξει ότι βγάζουν χαμένο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γράφει το big mouth

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, που συχνάζει τακτικά στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, με τον επίσης πικραμένο Σταύρο Κοντονή, έχει αρχίσει να βγάζει (δημοσίως) χολή κατά του Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή; Η επιλογή του τέως πρωθυπουργού να επικεντρώσει την αντιπολιτευτική του στρατηγική απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Χανιώτης πολιτικός που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα, την αβάντα που έκανε ο Τσίπρας και εξακολουθεί να κάνει στον βασικό του αντίπαλο Παύλο Πολάκη, θεωρεί ότι οι επιθέσεις στον Μητσοτάκη, έχουν δείξει ότι βγάζουν χαμένο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό δεν χρειάζεται μεγάλη έρευνα για να το καταλάβει κανείς. Αρκεί μία απλή ανάγνωση των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, από τις οποίες προκύπτουν μεγαλύτερες απώλειες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τη χασούρα του Μητσοτάκη.