Την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ο δήμαρχος ΒΒΒ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του 2023, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα προ ημερών, ο δήμαρχος των Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης συναντήθηκε με τον Χρήστο Σπίρτζη και τον ΣΥΡΙΖαίο συνάδελφο του, δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου. «Γενικώς, το αγόρι έχει ξεκινήσει κάτι περίεργες πτήσεις με στόχο την προσγείωση στην… Κουμουνδούρου», αναφέρει το big mouth με νόημα.

Όσον αφορά την φημολογούμενη κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές του 2023 το big mouth γράφει: «Η στενή από το παρελθόν σχέση του με τη Ρένα Δούρου σε συνδυασμό με τη διατυπωμένη, σε στενό κύκλο συνεργατών του, πρόθεση του ΑλέξηΤσίπρα να βρει μία υποψηφιότητα που θα υπερβαίνει το κόμμα του, ενισχύουν αυτήν την προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει αναλάβει «εργολαβικά» εδώ και μερικές εβδομάδες μία εκστρατεία δυσφήμησης του γαλάζιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με πρόσχημα τη διαχείριση των απορριμμάτων».


Τι γράφει το big mouth

Τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ο δήμαρχος ΒΒΒ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του 2023. Η στενή από το παρελθόν σχέση του με τη Ρένα Δούρου σε συνδυασμό με τη διατυπωμένη, σε στενό κύκλο συνεργατών του, πρόθεση του ΑλέξηΤσίπρα να βρει μία υποψηφιότητα που θα υπερβαίνει το κόμμα του, ενισχύουν αυτήν την προοπτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει αναλάβει «εργολαβικά» εδώ και μερικές εβδομάδες μία εκστρατεία δυσφήμησης του γαλάζιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με πρόσχημα τη διαχείριση των απορριμμάτων. Μπροστά στα δημοσκοπικά δεδομένα που αναδεικνύουν τη μειωμένη απήχηση του κόμματός του στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, φαίνεται ότι αναζητά εκλογικά σωσίβια σε Δούρειους Ίππους. Προ ημερών, ο δήμαρχος των Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης συναντήθηκε (υποθέτω τυχαία) με τον Χρήστο Σπίρτζη και τον συριζαίο συνάδελφο του, δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου. Γενικώς, το αγόρι έχει ξεκινήσει κάτι περίεργες πτήσεις με στόχο την προσγείωση στην… Κουμουνδούρου.