Περιοδεία στα Χανιά πραγματοποίησε την Κυριακή ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρούλακης, που όπως σχολιάζει το big mouth του powergame.gr αποτελούν προνομιακό πεδίο για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την στήλη, στα Χανιά δρα πολιτικά ο στενός φίλος του ευρωβουλευτή, δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος θεωρείται το πιο ισχυρό χαρτί για το ΚΙΝΑΛ στην Κρήτη, μετά τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Τι γράφει το big mouth

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά περιόδευσε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να ανεβάζει για τα καλά στροφές. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν βρεθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα κερδίσει με διαφορά, τον αντίπαλό του. Ωστόσο, επιστρέφω στη χθεσινή περιοδεία για να επισημάνω ότι τα Χανιά αποτελούν προνομιακό πεδίο για τον Ανδρουλάκη, αφού στη συγκεκριμένη περιοχή δρα πολιτικά ο στενός φίλος του ευρωβουλευτή, δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος θεωρείται το πιο ισχυρό χαρτί για το ΚΙΝΑΛ στην Κρήτη, μετά τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.