Το μέχρι πρότινος στέκι αρκετών στελεχών (και μάλιστα υψηλόβαθμων) του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες «ανακαταλαμβάνεται» από την «πράσινη φυλή». Ο λόγος για το «Musique Café» στο Παγκράτι, το οποίο μάλιστα για ένα διάστημα αποτελούσε και αγαπημένο μαγαζί του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, πλέον στο κατάστημα πληθαίνουν οι παρουσίες ανθρώπων από το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ.

Τα πρόσωπα

Το Σάββατο εθεάθη στο μαγαζί η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μένη Μαλλιώρη, ενώ το «πέρασμά» του πραγματοποίησε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Στο πρώην (όπως όλα δείχνουν) στέκι των ΣΥΡΙΖΑίων βρέθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Ελενόπουλος. Μάλιστα, εκεί συνάντησε αρκετούς δημοσιογράφους και μίλησε για ώρα μαζί τους. Ο κ. Ελενόπουλος σχημάτισε «πηγαδάκια» και με στελέχη της Ανανεωτικής Αριστεράς (που στηρίζουν Παπανδρέου στις εσωκομματικές). Στο επίκεντρο των συζητήσεών του βρέθηκε το γκάλοπ του «Βήματος» και οι «καυτές» εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Μόνο ένας

Την ίδια ώρα ελαχιστοποιούν τις εμφανίσεις τους  οι ΣΥΡΙΖΑίοι, με εξαίρεση τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε το μαγαζί με βουλευτή από τη Βόρεια Ελλάδα.