Ο Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας βρέθηκε στην Αθήνα με ένα πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων με Βραζιλιάνους της Ελλάδας, φίλους, διπλωμάτες και επιχειρηματίες. Συνάντηση είχε και με τον  Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.


 
Ο κ.Hamilton Mourāo συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Βραζιλίας στην Αθήνα, κ. Roberto Abdalla.  



Κατά την συνάντηση συζητήθηκε η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο καθώς και ζητήματα σχέσεων της Βραζιλίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης  συναντήθηκε με τον πρόεδρο της μικτής κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδος-Βραζιλίας, κο Μάξιμο Σενετάκη.


Roberto Abdalla, πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Παναγιωτα Δρασιουδη, Hamilton Mourao (αντιπρόεδρος της Βραζιλίας), Paula Mourao, σύζυγος αντιπροέδρου, ΔΡ Ιωάννης Λύρας πρόξενος της Βραζιλίας, Γιώργος Σπανος και Αλινη Σπανού( ομιλος Βιοϊατρική- σύζυγος Βραζιλιάνα)



Εκτός αυτών ο πρόεδρος των επιχειρηματιών ναυτιλίας εφοπλιστής κ Παναγιώτης Τσάκος παρέθεσε επίσημο  δείπνο. Ακολούθησε δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία. Ο Αντιπρόεδρος Μουράο είναι απόστρατος στρατηγός  5 αστέρων. Στη δεξίωση παρευρέθηκε και ο Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας με έδρα τον Πειραιά, Ιωάννης Λύρας.