Προγραμματισμένη σύσκεψη για αύριο, υπό τον πρωθυπουργό, έχουν οι αναπληρωτές υπουργοί Θεόδωρος Σκυλακάκης και Στέλιος Πέτσας, με αντικείμενο τα πρόσθετα χρήματα που θα δοθούν για να καλυφθούν οι επιπλέον ανάγκες που παρουσιάστηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr, ο Σκυλακάκης έχει ήδη κάνει κουμάντο, αφού αν και… ταμίας θέλει, όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Έτσι θα ικανοποιήσει ως ένα βαθμό το συνολικό αίτημα Πέτσα.

Μάλιστα, από την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα αρχίσει να τηλέφωνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα, έχοντας ορθάνοικτη την εκκρεμότητα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Τι αναφέρει το big mouth

Με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα της προγραμματισμένης για αύριο σύσκεψης, υπό τον πρόεδρο Κυριάκο και με τη συμμετοχή των αναπληρωτών υπουργών Σκυλακάκη και Πέτσα. Και αυτό γιατί σε αυτήν (τη σύσκεψη) θα αποφασιστούν τα πρόσθετα χρήματα που θα δοθούν για να καλυφθούν οι επιπλέον ανάγκες που παρουσιάστηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως μαθαίνω, ο Σκυλακάκης έχει ήδη κάνει κουμάντο, αφού αν και… ταμίας θέλει, όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Έτσι, μαθαίνω ότι θα ικανοποιήσει ως ένα βαθμό το συνολικό αίτημα Πέτσα. Μάλιστα, από την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα αρχίσει να τηλέφωνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα, έχοντας ορθάνοικτη την εκκρεμότητα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».