Την ώρα που η Ελλάδα φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα και ισχυροποιεί τη θέση της στρατηγικά και αμυντικά στην ευρύτερη περιοχή, η αξιωματική αντιπολίτευση, μέσω μάλιστα του επικεφαλής της, «τορπιλίζει» την κομβική συμφωνία με τη Γαλλία και αφήνει υπονοούμενα.

Ωστόσο, το παρελθόν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα οδηγούν την Κουμουνδούρου, για ακόμη μια φορά, σε γκάφες.

Η βαριά δήλωση

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων: «Δίνεται η αίσθηση πως επιστρέφουμε στην εποχή του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου».

Πρόσθεσε με νόημα μάλιστα ότι στο μέλλον θα υπάρξει έλεγχος «νομιμότητας» επί των συγκεκριμένων συμφωνιών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι ξέχασε

Αυτό που φαίνεται ότι αγνοεί ο κ. Τσίπρας πάντως είναι οι στενοί δεσμοί του παρελθόντος, ενός ανθρώπου που βρίσκεται κοντά του, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος υπήρξε υπασπιστής του Γιάννου…

Για του λόγου του αληθές, σας παραθέτουμε και το παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο, από την εποχή που «μεσουρανούσε» ο κ. Παπαντωνίου και φυσικά πριν τις σοβαρές περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη