Για το αποχαιρετιστήριο δείπνο του Παναγιώτη Αρκουμανέα σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας παρουσία πρώην και νυν κυβερνητικών στελεχών, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το big mouth προχθές το βράδυ, πρωτοστατούντος του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, έλαβε χώρα σε κεντρικό εστιατόριο της πρωτεύουσας, δείπνο με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Αρκουμανέα, της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη. 

Σύμφωνα με την στήλη, η κουβέντα επικεντρώθηκε στην επόμενη μέρα τόσο του Αρκουμανέα, όσο και της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση εκλογικής περιφέρειας. Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τη φιλική συμβουλή από τον υπουργό Μάκη, που την προσέφερε απλόχερα. 

Τι αναφέρει το big mouth

Ιδιαίτερα δημοφιλής (και αγαπητός) αναδεικνύεται τώρα που φεύγει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, αν κρίνω και από το γεγονός της συμπάθειας που εισπράττω με αφορμή τα όσα γράφω τις τελευταίες μέρες για τον άνδρα. Προχθές το βράδυ, πρωτοστατούντος του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, έλαβε χώρα σε κεντρικό εστιατόριο της πρωτεύουσας, δείπνο με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Αρκουμανέα, της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

.-Πρόσωπο που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τη νεοδημοκράτικη ομήγυρη, άκουσε και μου μετέφερε διάφορα. Όπως είναι λογικό, η κουβέντα επικεντρώθηκε στην επόμενη μέρα τόσο του Αρκουμανέα, όσο και της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση εκλογικής περιφέρειας. Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τη φιλική συμβουλή από τον υπουργό Μάκη, που την προσέφερε απλόχερα.