Αντιγραφο_του_Ανωνυμο__2_
Παραπολιτικά

Μητσοτάκης στο Δαμάσι Τυρνάβου: Η αναπάντεχη συνάντηση με τον… «Ντάλτον» (Εικόνες - Βίντεο)

Η ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο

Μία αναπάντεχη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα, συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς έκανε βόλτα στο Δαμάσι Τυρνάβου, όπου λίγο νωρίτερα είχε παραβρεθεί στον αγιασμό στο νέο σχολείο που κατασκευάστηκε στην περιοχή, το οποίο είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Ο πρωθυπουργός, όπως φαίνεται σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είδε έναν καβαλάρη κτηνοτρόφο να έρχεται προς το μέρος του.

«83 είμαι», του λέει ο καβαλάρης, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».
Ο κτηνοτρόφος λέει, αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό, πως γεννήθηκε το 1938 και το '38 έγινε και το σχολείο της περιοχής. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας», απαντά ο κτηνοτρόφος, λέγοντας, στη συνέχεια, «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Μάλιστα, στο story που ανέβασε ο πρωθυπουργός έγραψε τη λεζάντα: «Να σας συστήσω τον Ντάλτον!»

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες που ανέβασε ο πρωθυπουργός:
Screenshot_1
Screenshot_2