Στην γωνία περιμένουν τον Παύλο Πολάκη οι σύντροφοι του στον ΣΥΡΙΖΑ για να δουν αν θα κάνει πράξη την δέσμευση του ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Χανίων όταν ξέσπασε το θέμα – ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί- δεσμεύτηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι τον Σεπτέμβριο θα κάνει το εμβόλιο εφόσον θα έχει καταλήξει ποιο εμβόλιο είναι πιο αποτελεσματικό και ασφαλές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε τα όσα του είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα αρμόδια όργανα προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από αυτό το γεγονός.

Με «επιστημονική άποψη»

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Παύλος Πολάκης επικαλέστηκε την επιστημονική του άποψη λέγοντας ότι δεν είναι αρνητής αλλά ένας πολίτης που θέλει να έχει κατασταλαγμένη άποψη πριν κάνει το εμβόλιο.



Οι ίδιες πηγές λένε ωστόσο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ο ίδιος με το θέμα αφού όπως είναι γνωστό πριν της διακοπές του καλοκαιριού σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν στην Βουλή για το θέμα του κοροναϊού ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς ο πρωθυπουργός του υπενθύμιζε την στάση Πολάκη.

Εσωκομματικά «βέλη»

Ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει να αντιμετωπίσει τις βολές των συντρόφων του – και ιδιαίτερα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης- καθώς ο ίδιος τους είχε διαβεβαιώσει ότι αμέσως μετά το καλοκαίρι ο Παύλος Πολάκης θα εμβολιαστεί κλείνοντας έτσι τα θέμα.

Καθώς μάλιστα όλα δείχνουν ότι το τέταρτο κύμα του κοροναϊού βρίσκεται προ των πυλών και άρα θα ξεκινήσει και πάλι η πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα αυτό -με γνώμονα πως χειρίστηκε την πανδημία το Μέγαρο Μαξίμου- στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι θα πρέπει να σταματήσει κάθε συζήτηση γύρω από τον Παύλο Πολάκη και τις απόψεις του.