Παρότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που πήρε τη μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ από το Κίνημα Αλλαγής, ο Συμεών Κεδίκογλου δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτός από τους ψηφοφόρους του κόμματος. Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι για πολλά χρόνια ήταν από τους πιο σκληρούς επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλοί στην Κουμουνδούρου δεν ξεχνούν ότι ήταν και υφυπουργός στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κεδίκογλου κάνει ότι μπορεί για να τους κερδίσει, υιοθετώντας τις πρακτικές και τη ρητορική των πιο ακραίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως, δε, να παίρνει μαθήματα από τον αψύ σφακιανό, Παύλο Πολάκη, που περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στα social media, υβρίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η διαφορά, ωστόσο, είναι ότι οι αναρτήσεις που κάνει ο Συμεών δεν μαζεύουν ούτε δέκα like, δηλαδή ούτε οι πιο φανατικοί Συριζαίοι δεν τον επικροτούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χυδαία ανάρτηση που έκανε ενώ ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη: «Κωδικός διαχείρισης κρίσεων: Ο θεός να βάλει το χέρι του». Οι…αριθμοί στα social media μιλούν από μόνοι τους για την μηδενική επιρροή Κεδίκογλου στους Συριζαίους!