Συναγερμός σήμανε ανάμεσα στα παλιά στελέχη της Κουμουνδούρου, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο και των φωτογραφιών με τον Αλέξη Τσίπρα να ετοιμάζεται να απολαύσει μια μπριζόλα rib eye, αξίας 90 ευρώ, στην Πολίχνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με βουλευτές, στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών Α' και Β' Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη συμπρωτεύουσα έκλεισαν χθες τη βραδιά τους με ένα λουκούλλειο δείπνο, σε γνωστή ταβέρνα.



Ωστόσο η γαστριμαργική εμπειρία του κ. Τσίπρα φαίνεται ότι σκόρπισε έντονο προβληματισμό στα ενδότερα του κόμματος, για τρεις λόγους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

1. Χωρίς μάσκα ο chef

Πρώτον, ο influencer chef που κόβει το κρέας δεν φοράει μάσκα και παράλληλα μιλά ενθουσιωδώς πάνω από την μπριζόλα, που προορίζεται για κατανάλωση από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα του. «Όχι και η καλύτερη εικόνα σε εποχές μετάλλαξης Δέλτα», τονίζουν έμπειρα στελέχη της Κουμουνδούρου.



2. Η φίλη από τα παλιά

Δεύτερον, οι «δημογέροντες» από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξαν τα καρφιά τους καθώς πρόσεξαν ότι ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από την παλιά του γνώριμη Ελευθερία Χατζηγεωργίου, την επονομαζόμενη «χαροκαμένη του Ματιού». Πρόκειται για την κυρία που μπήκε δυναμικά στη δημόσια σφαίρα μαυροφορεμένη κατά την αλήστου μνήμης επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι. Αποτελεί, πάντα, μια καλή του φίλη από την παλιοπαρέα, η οποία μετά το πέρασμά της από τη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, επί ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε στο γραφείο του Προέδρου ως μετακλητή υπάλληλος.




3. «Πολλά τα λεφτά Αλέξη»

Τρίτον, οι «παλιοί» ανακάλυψαν ότι η μπριζόλα κοστίζει στον κατάλογο του καταστήματος 90 ευρώ. Μετά τις διακοπές με τη θαλαμηγό και τη βίλα στο Σούνιο, θεωρούν ότι η Rib Eye ενδέχεται να πλήξει περεταίρω το λαϊκό προφίλ του Αλέξη…