H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις της Δράμας και η οποία κατέθεσε στεφάνι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 108η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής. Θυμίζουμε πως στις εκδηλώσεις βρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας επεφύλασσε μία έκπληξη για την ίδια. Συγκεκριμένα, όταν συνοδεύτηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, όπου την υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος, δέχτηκε με συγκίνηση μία φωτογραφία - δώρο από τον αντιπεριφερειάρχη, στην οποία εικονίζεται το 1951 ο πατέρας της, Νικόλαο Σακελλαρόπουλος, ως ο πρώτος ειρηνοδίκης Σταυρουπόλεως.



Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν η εποχή της γνωριμίας του με τη μητέρα της, Αλίκη Παρασκευά. Η φωτογραφία αυτή βρισκόταν στο προσωπικό αρχείο της μητέρας του δραμινού φωτογράφου Παύλου Σιδηρόπουλου, που αποφάσισε να τη δωρίσει στην κυρία Σακελλαροπούλου.