Πιο ετοιμοπόλεμος από ποτέ και απόλυτα δικαιωμένος επιστρέφει στα βουλευτικά έδρανα μετά από 6,5 χρόνια απουσίας ο βουλευτής Κορίνθου της ΝΔ που σήμερα ορκίστηκε και κατέλαβα την θέση του και πάλι στη Βουλή. Ο Κώστας Κόλλιας δεχόταν από συναδέλφους του συγχαρητήρια και ευχές για το νέο ξεκίνημα που το συγκίνησαν ιδιαίτερα μάλιστα, καθώς τον καλωσόρισαν από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

Μαζί με τη σύζυγό του, Δέσποινα Κόλλια, που δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του, δήλωσε στα parapolitika.gr «πως το πιο σημαντικό που με κράτησε τόσα χρόνια να ελπίζω και να πιστεύω, ότι θα δικαιωθώ ήταν η αγάπη της οικογένειας μας».

Η σύζυγος του Δέσποινα συμπλήρωσε πως «είμαστε απλοί άνθρωποι με γεμάτη καθημερινότητα. Έχουμε κότες, έχουμε ζώα που εκτρέφουμε…είχαμε πολλές δουλειές». Ο κ. Κόλλιας σχολίασε και τα εκλογικά μαγειρέματα …λέγοντας «πως δεν είναι το θέμα σώνει και καλά να ξαναγίνω βουλευτής, όσο μια αδικία που έπρεπε να αποκατασταθεί. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν το άφησα!».
kollias
Ο Κώστας Κόλλιας με τη σύζυγό του, Δέσποινα