Πολιτικός γάµος και γέννηση µωρού για τον γιο του Βασίλη Λεβέντη και πρώην βουλευτή, Μάριο Γεωργιάδη. O επιχειρηµατίας και η σύντροφός του, Ρία Τσούµα, που δραστηριοποιείται σε ανθοπωλείο στην Ανω Γλυφάδα, ετοιµάζονται να κάνουν πολιτ ικό γάµο και παράλληλα ανυποµονούν να γίνουν γονείς, µιας και η Ρία είναι σε προχωρηµένη εγκυµοσύνη και περιµένει αγοράκι. Ο Μάριος, που είναι σύµβουλος επιχειρήσεων και στην εταιρεία της συντρόφου του (Εlaia), µιλάει για πρώτη φορά στο «S» για τα χαρούµενα γεγονότα.

«Είµαι ενθουσιασµένος και ανυποµονώ να πάρω τον γιο µου στην αγκαλιά µου. Οπως γνωρίζεις, έχω ήδη δύο παιδιά, την Αναστασία- Μαρίνα, που είναι 13 ετών, και τον Στέλιο-Βασίλη, που είναι 10 ετών, και περιµένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους. Το όνοµα του παιδιού µε το καλό όταν γεννηθεί έχουµε αποφασίσει να είναι Βασίλειος και µάλιστα θα είναι όλοι ευχαριστηµένοι, αφού έτσι λένε και τον πατέρα µου και τον πεθερό µου. Το παιδί, πρώτα ο Θεός, θα το βαπτίσουµε το επόµενο καλοκαίρι στην Παναγιά της Τήνου».

Ο Μάριος Γεωργιάδης, που περνάει µία από τις πιο όµορφες περιόδους της ζωής του, όσον αφορά τον γάµο µάς αποκαλύπτει: «Θα παντρευτούµε µε πολιτικό γάµο στο δηµαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης, όπου θα έχουµε την τιµή να κάνει την τελετή ο δήµαρχος της περιοχής και προσωπικός µου φίλος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος».