Η πανέµορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Αντας, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», δεν είναι πλέον ζευγάρι µε τον γοητευτικό επιχειρηµατία Νίκο µετά από αρκετό καιρό σχέσης.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε κάνει την πρώτη δηµόσια εµφάνισή της µε τον νέο της σύντροφο στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Ηρώδειο. Οι δυο τους µάλιστα, µαζί µε τον πατέρα της, βρέθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου του 2019, µετά τη λήξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, στα παρασκήνια, προκειµένου να συγχαρούν τον µεγάλο συνθέτη και τότε ήταν που ο γοητευτικός Νίκος έγινε αντιληπτός από τους φωτογράφους. «Είναι επιχειρηµατίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δεν θα ήθελε να δηµοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

μαργαριτα_σχεση
Ο Νίκος και η Μαργαρίτα είχαν γνωριστεί µέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγµή ο έρωτας µεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Είχαν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όµως για χάρη του έρωτά τους και οι δύο ήταν µε µια βαλίτσα στο χέρι.

Μεγάλη χαρά

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου πήρε το διδακτορικό της πριν από λίγες ηµέρες και ο πρώην πρωθυπουργός αισθάνεται πολύ υπερήφανος. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε γνωστή την επιτυχία της κόρης του χωρίς να κρύβει την περηφάνια του για το κατόρθωµά της. Ο ίδιος τονίζει πως η Μαργαρίτα απέκτησε το διδακτορικό της στη Βιολογία αναρτώντας και δύο φωτογραφίες από την παρουσίαση της διατριβής της. «Πάντα µεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήµατα σηµαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν αλλά και να πραγµατοποιούν όνειρά τους. Συγχαρητήρια, Μαργαρίτα, για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στη Βιολογία!», ανέφερε στο µήνυµά του.