Με το σποτάκι από την διαφημιστική καμπάνια του υπουργείο Οικονομικών την δεκαετία του ’90 επί υπουργίας Στέφανου Μάνου και κυβέρνηση της ΝΔ έκλεισε την τοποθέτηση του επί του νομοσχεδίου για την εργασιακή μεταρρύθμιση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή.

Απευθυνόμενος προς τον Κωστή Χατζηδάκη και τα κυβερνητικά έδρανα είπε «Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!»

Ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπητά σλόγκαν που αφορούσε την οικονομική πολιτική του Στέφανου Μάνου όταν εμπνεύστηκε την πρώτη καμπάνια ευαισθητοποίησης για το θέμα της φοροδιαφυγής από τη μη έκδοση αποδείξεων, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, στην μετάβαση στο πλαστικό χρήμα.

Ο κ. Βελόπουλος ζητώντας από την κυβέρνηση διαβεβαιώσεις ότι οι πολιτικές της, σε όλα τα πεδία διακυβέρνησης, είναι προς θετική κατεύθυνσή, σε μια αποστροφή της ομιλίας του είπε:

«Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη! Αποδείξτε το κύριοι της κυβέρνησης» και συνέχισε, «Είστε κόμμα που προσέρχεται από τα βαθιά λαϊκά κόμματα αλλά μισείτε τον εργαζόμενο. Άλλο δουλειά άλλο δουλεία». Απευθυνόμενος στον υπ. Εργασίας είπε : «Τι πετυχαίνετε με το μεσαιωνικό νομοσχέδιο και την κατάργηση 8ωρου που αποτελεί δικαίωμα, από το κόμμα το Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν έχετε καμία σχέση με την ΝΔ. Είστε μια άλλη ΝΔ!» συνέχισε ο κ. Βελόπουλος.