Μόνο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, κατάφερε μέσα στην ομιλία του να «χωρέσει» την αγαπημένη στο κοινό influencer και σχεδιάστρια μόδας.

Ο κ. Τσακαλώτος που πάντα «αναμιγνύει» πολλά θέματα σε μία ομιλία …από τα μνημόνια, την τρόικα και την κακιά ΝΔ, μέχρι και το ΔΝΤ, σήμερα θέλοντας κατά την ομιλία του για το εργασιακό νομοσχέδιο, να σχολιάσει, την θέση της γυναίκας και αν νιώθει ασφάλεια, έμπλεξε και το Συνέδριο Υπογεννητικότητας που αναβλήθηκε. «Έχετε ένα τεράστιο έλλειμμα: εργαζόμενοι σε επισφαλείς θέσεις εργασίας, νέοι άνθρωποι που είναι μεταξύ χαμηλόμισθης εργασίας και καμίας εργασίας, νέοι και νέες χωρίς καμία προοπτική για επαγγελματική εξέλιξη και –σε λίγο- νέοι και νέες χωρίς προοπτική κάποιας σύνταξης» είπε ο πρώην υπουργός.

«Το περιμένουμε και αυτό το νομοσχέδιο. Και τι λέτε, λοιπόν, στα παιδιά; Τους λέτε ''Κάντε παιδιά, κάντε οικογένεια'' και στέλνετε τους Βουλευτές σας να μιλήσουν σε απαράδεκτα συνέδρια, με απαράδεκτα μηνύματα που στοχοποιούν τις γυναίκες», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο Ε. Τσακαλώτος επέπληξε την Δόμνα Μιχαηλίδου και …αποθέωσε την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν φταίνε οι γυναίκες. Φταίνε νομοσχέδια σαν αυτά. Και μην το ακούτε από εμένα. Ακούστε το από τη Μαίρη Συνατσάκη που έκανε από τα πιο καλά πολιτικά βίντεο που έχω δει. Εσείς δεν θα το έχετε δει έτσι που με βλέπετε, αλλά εξακόσιες χιλιάδες άνθρωποι το έχουν δει, κυρία Μιχαηλίδου»!