Στη φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, φορώντας τις μάσκες του, ενώ μια καρδιά emoji από την τενίστρια συμπληρώνει το InstaStory. Παρόμοια είναι και η δημοσίευση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο σε χώρο γυμναστηρίου.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού είναι μαζί πέντε μήνες, με τη φιλία τους να εξελίσσεται σε έρωτα. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, το ζευγάρι εμφανιζόταν δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους είχαν δει στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.

maria-sakkari-konstantinos-mitsotakis112

Στο μεταξύ, το περασμένο Σάββατο η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τη θριαμβευτική πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros, επίδοση πρωτοφανής για το ελληνικό τένις σε επίπεδο γυναικών. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμεναν οι γονείς της, η σπουδαία πρωταθλήτρια τένις του παρελθόντος, Αγγελική Κανελλοπούλου, καθώς και ο πατέρας της, Κώστας Σάκκαρης.

sakkari-mitsotakis111

Αν και δεν υπήρχαν φίλαθλοι, στην αίθουσα αφίξεων βρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι που ζήτησαν από την Ελληνίδα τενίστρια μια δήλωση.
«Μου άφησε μια πικρή γεύση, γιατί έφτασα έναν πόντο από τον τελικό. Όμως ήταν μία πολύ θετική παρουσία. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και με έκανε να καταλάβω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Απέδειξα κάποια πράγματα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time