σακαρη
Παραπολιτικά

Μητσοτάκης - Σάκκαρη: Το ειδύλλιο και η σχέση - Πώς γνωρίστηκαν

Πέντε μήνες μαζί

Το πλάνο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Roland Garros, για την επική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στις «8» κέντρισε -πέρα από την πρωταγωνίστρια- τα βλέμματα.

Ο γιος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο Παρίσι, όχι απλώς για να παρακολουθήσει τη μάχη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η παρουσία του εκεί και το ενδιαφέρον του για τον αγώνα δεν οφειλόταν απλώς και μόνο στην αγάπη του για το τένις.

Πέντε μήνες μαζί 

Οι δύο νεαροί, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη, το τελευταίο διάστημα διατηρούν δεσμό. Ένας νεανικός έρωτας που, σύμφωνα με πληροφορίες, μετράει 5 μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις (από άλλη σκοπιά φυσικά ο καθένας). Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, o 23χρονος (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1998) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η 26χρονη (γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1995) Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί διατηρούν δεσμό και παρά τα συνεχή ταξίδια της Μαρίας Σάκκαρη, όχι μόνο συναντιούνται, αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένοι.

Οι δυο τους γνωρίζονταν για καιρό πριν ακόμη έρθουν κοντά και έχουν κρατήσει τη σχέση τους κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο νικηφόρο αγώνα της Μαρίας επιβεβαίωσε τις όποιες υποψίες.

Ετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές ο γιος του πρωθυπουργού 

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη καλύτερη φάση της καριέρας της, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Roland Garros. Μια τενίστρια που ξεκίνησε τις συμμετοχές της στα μεγάλα τουρνουά από το 2015 και από τότε, σταθερά και μεθοδικά, μαζί με το άλλο αστέρι του ελληνικού τένις, τον Στέφανο Τσιτσιπά, χαράσσει πορεία προς την κορυφή. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Η Μαρία Σάκκαρη, πάλι, μόλις τελειώσει με το Roland Garros, θα ετοιμαστεί για το επόμενο τουρνουά. Άλλωστε, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, 38 εβδομάδες κάθε χρόνο βρίσκεται σε κάποιο τουρνουά: «Από αεροπλάνο σε αεροπλάνο, από πόλη σε πόλη και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο», όπως έχει δηλώσει η ίδια.