Η στήλη Big Mouth του powergame.gr μας αποκάλυψε πρόσφατα τις σκέψεις του πρωθυπουργού για άμεσες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα μάλιστα με νέες πληροφορίες της στήλης ένας από τους υπουργούς που σίγουρα αλλάζουν χαρτοφυλάκιο είναι ο Τσιάρας του Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την στήλη, λοιπόν, ο πρωθυπουργός, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την αναβάθμιση του Κωνσταντίνου Τσιάρα και απλώς εκείνο που μένει είναι ο χρόνος που θα την ανακοινώσει.

Αναλυτικά στο Big Mouth του powergame.gr αναφέρονται τα εξής σε σχέση με τη «μετακόμιση» Τσιάρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης:


-Στην πιάτσα που δύσκολα κρατιέται μυστικό πάνω από ένα εικοσιτετράωρο. κυκλοφορεί και μάλιστα με μεγάλη ένταση, ότι ένας από τους υπουργούς που σίγουρα αλλάζουν χαρτοφυλάκιο είναι ο Τσιάρας του Δικαιοσύνης. Όσοι συνομιλούν μαζί του λένε ότι και ο ίδιος πιστεύει πως έχει «κλείσει» τον κύκλο του στο σημερινό υπουργείο.

-Ωστόσο, γνωρίζει και μάλιστα από πρώτο χέρι ότι σε αυτή την περίπτωση τον πρώτο, αλλά κυρίως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρωθυπουργός. Ο πρόεδρος Κυριάκος, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την αναβάθμιση Τσιάρα και απλώς εκείνο που μένει είναι ο χρόνος που θα την ανακοινώσει.

 - Στο πλαίσιο της σεναριολογίας του φημολογούμενου ανασχηματισμού υπάρχει μια έντονη φήμη, σύμφωνα με την οποία, δεν αποκλείεται να δούμε τη νυν υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να αλλάζει χαρτοφυλάκιο. Ναι, τώρα και πριν τη ψήφιση των σχεδιαζόμενων νόμων που έχει δρομολογήσει για το ερχόμενο Φθινόπωρο.