Ένα μεγάλο κοινό μυστικό φαίνεται πως αποκαλύφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με μια τρυφερή ανάρτησή της, η Κύρα Κάπη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα γενέθλιά της, αποκάλυψε την στενή της σχέση με τον σύμβουλο στο γραφείο Τύπου, Χρήστο Ζωγράφο.

Μάλιστα, οι παροικούντες την κυβερνητική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο έρωτας αυτός ευδοκιμεί εδώ και καιρό, στο περιθώριο του άγχους για τη διαχείριση της πανδημίας και της αγωνίας για την καθημερινότητα. 

«Πέρασαν 37 χρόνια για να βρω τον άνθρωπο που διοργανώνει τις πιο τέλειες εκπλήξεις! Πάντα χαρές να έχουμε και να είμαστε καλά!», έγραψε στην ανάρτησή της η κα. Κάπη, «ταγκάροντας» τον κ. Ζωγράφο.

zwgrafos
Χρήστος Ζωγράφος
Την ανάρτησή της σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Ακης Σκέρτσος, ο οποίος παρότρυνε την Κύρα να μην αποχωριστεί ποτέ τον αγαπημένο της. «Να τον κρατήσεις», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Υ.Γ.: Τα parapolitika.gr και το Secret έγραφαν καιρό για το ζευγάρι του Μαξίμου, αλλά ήμασταν διακριτικοί. Χαιρόμαστε που πλέον δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη...

Δείτε την ανάρτηση της κας Κάπη:
kyra_kapi