Στην Α’ Αθήνας ετοιμάζεται να κατέβει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, και έχει αρχίσει από τώρα να πυκνώνει τις εμφανίσεις του με μίνι περιοδείες στις γειτονιές του κέντρου. Θυμίζω ότι αυτός τουλάχιστον ζει στα Πατήσια και γνωρίζει πράγματι τα προβλήματα της περιοχής, σε αντίθεση με άλλους εντός του ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν κόπτονται για το κέντρο, από την... Εκάλη.

Επίσης να σας μεταφέρουμε ότι έχει μειωθεί αρκετά η γκρίνια που υπήρχε στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον ίδιο στον οποίο χρέωναν λάθη επικοινωνιακά. Η αλήθεια είναι ότι η «μπάλα» της εσωκομματικής κριτικής έπαιρνε πρώτιστα τον Νάσο Ηλιόπουλο και την ομάδα επικοινωνίας της Κουμουνδούρου, που λογιζόταν πολύ κατώτερη των αναγκών.

Οι γκρίνιες έφταναν και στο πρόσωπο του γραμματέα, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος χρεωνόταν ότι αδυνατεί να ενεργοποιήσει το κόμμα και πως οι οργανώσεις ασχολούνται αποκλειστικά με τη μάχη των συσχετισμών. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, οι αρνητικές αναφορές «κόπασαν» και όπως λέγεται, ο κ. Τσίπρας είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του στενού του συνεργάτη και εκπροσώπου του κόμματος.