Στο τηλεοπτικό δελτίο του Mega ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και απάντησε στις επικρίσεις του απερχόμενου δημάρχου Β.Μιχαλολιάκου

Το ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ανέπτυξε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Μώραλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως οι πολίτες έδειξαν, ήδη, από την πρώτη Κυριακή, την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα του «Πειραιά Νικητή», το οποίο βασίζεται στην ανάπτυξη της Ναυτιλίας και του Τουρισμού, των δύο πυλώνων του Πειραιά.

Σχετικά με τον «μπερλουσκονισμό» για τον οποίο κατηγορείται από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο κ. Μώραλης διευκρίνισε: «Αυτό το θέμα, περί "μπερλουσκονισμού" και "μπράβων" πρέπει να κλείσει. Υποτιμά την πόλη του Πειραιά και τους κατοίκους της, υποτιμά τους ίδιους τους πολίτες ο κ. Μιχαλολιάκος με αυτά που λέει». 

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Νικητής», υπογράμμισε: «Τίποτε από αυτά δεν ισχύει και ο κ. Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να ξέρει πως οι πολίτες δεν εξαγοράζονται και να μην δυσφημεί κατ' αυτόν τον τρόπο την πόλη. Όταν τον ψήφιζαν ήταν καλοί πολίτες και τώρα είναι κακοί πολίτες;».

Ο κ. Μώραλης τόνισε για ακόμη μία φορά πως το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» δεν είναι ένα κομματικό ψηφοδέλτιο. «Μπορώ να απευθυνθώ στο κεντροαριστερό κοινό καθώς από αυτό προέρχομαι και νιώθω μια άνεση με αυτό το κοινό» επισήμανε και πρόσθεσε κληθείς να σχολιάσει αν απευθύνεται και σε όσους στήριξαν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής: «Δεν απευθύνομαι σε ψηφοφόρους ναζί. Απευθύνομαι σε όλους του πολίτες. Απευθύνομαι σε αυτούς που οδηγήθηκαν σε μια ακραία, λανθασμένη ψήφο».