Τα… πισωγυρίσματα και την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ φοβούνται κάποιοι στο ΚΙΝΑΛ και δεν το κρύβουν. Μάλιστα ο επικεφαλής της Ανανεωτικής Κίνησης, Θεόδωρος Μαργαρίτης, δεν έκρυψε την ανησυχία του αυτή στην Πολιτική Γραμματεία του Κινήματος, ενώ εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση γινόταν σαφέστατα η σχετική προειδοποίηση καθώς ανέφερε πως η αντίληψη για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί ακύρωση της εντολής των διαδικασιών του 2017 και της δημιουργίας του ΚΙΝΑΛ.

 Η… καμπάνα σαφώς χτυπά για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος είχε κατά κύριο λόγο υιοθετήσει την τακτική αυτή για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

 Σημειώνεται ωστόσο ότι αντίστοιχες απόψεις εκφράζουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις κι άλλα στελέχη του Κόμματος, μέχρι τους μεταρρυθμιστές του προοδευτικού κέντρου. Χθες μάλιστα ο Θεόδωρος Μαργαρίτης είχε  συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Υπάρχουν πληροφορίες ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να έχει την ίδια θέση, ότι δηλαδή η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ ακυρώνει το εγχείρημα που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια.