Ο άνθρωπος που βγαίνει στα κανάλια και μιλάει για ΠΛΟΥΤΟ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο άνθρωπος που έχει αναγάγει τον λαικισμό σε πολιτική και εμπρός στον πανικό του εν όψει του δευτέρου γύρου, δεν μιλάει για ΠΟΛΙΤΙΚΗ, αλλά ανακαλύπτει παντού φαντάσματα. 

Αυτός ο κύριος λέγεται Βασίλης Μιχαλολιάκος και έχει χτίσει δίπλα στην βυζαντινή καστροπλιτεία του Μυστρά ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, συνολικής έκτασης 4 στρεμμάτων , ενώ στην περιοχή διαθέτει ένα ακόμα κτήμα 22 στρεμμάτων!

Και τα δύο είχε ΞΕΧΑΣΕΙ να τα δηλώσει για δύο χρόνια στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ, ο τίμιος "Βασιλάκης Καίλας" της πολιτικής , που όποτε έβλεπε να έρχεται σε δύσκολη θέση, ανακάλυπτε προβοκάτσιες και τεχνάσματα για να επιβιώνει πολιτικά. 

Η ΒΙΛΑΡΑ του Μιχαλολιάκου, όπως βλέπετε στο βίντεο, συναγωνίζεται σε χλιδή τα βυζαντινά ΚΑΣΤΡΑ που στέκουν από πάνω. Με γκαζόν και τεράστιους εξωτερικούς χώρους, γήπεδο ποδοσφαίρου και παντού πέτρα , το μέγαρο του Βασίλη Μιχαλολιάκου θυμίζει το πιο σκοτεινό πρόσωπο των πολιτικών της μεταπολίτευσης. Εκείνων που πλούτισαν , εξαπατώντας τον λαό με λαικίστικη ρητορική, επιβιώνοντας για δεκαετίες.  Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ αυτός κύριος , δεν δίνει ωστόσο δεκάρα για τον Πειραιά, νομίζοντας πως τα ψέματα του θα τον σώσουν για μια ακόμη φορά

ΠΩΣ την κάνατε αυτήν την περιουσία κύριε Μιχαλολιάκο; 

Δείτε το βίντεο: