Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι ένα από τα πιο γνωστά και όµορφα ζευγάρια και τους τελευταίους µήνες και από τα πιο ευτυχισµένα. Ο λόγος βεβαίως δεν είναι άλλος από τον µικρό γιο που έχουν αποκτήσει και που τους έχει πάρει τα µυαλά. Μάλιστα, για το επόµενο διάστηµα κάνουν σχέδια γι’ αυτόν, µε πρώτο και καλύτερο τη βάφτισή του. Ετσι λοιπόν ο δηµοφιλής υπουργός Υγείας και η γυναίκα της ζωής του, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα βαφτίσουν τον µοναχογιό τους το φετινό καλοκαίρι στην Πάτµο. To συγκεκριµένο νησί είναι το καταφύγιο της Τζένης εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Ο µικρός µπόµπιρας θα πάρει το όνοµα Παναγιώτης- Αντώνιος. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνοµα από ένα τάµα που είχε κάνει η Τζένη στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισµού, στην Πάτµο.

Το λαµπερό ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο. Νονά θα είναι η στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόµενο να είναι και άλλοι νονοί, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό. Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που προέχει είναι να οµαλοποιηθούν τα πράγµατα µε την πανδηµία, ενώ, όπως λένε, η βάφτιση θα γίνει σύµφωνα µε τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Στο µεταξύ, για τη νέα της καθηµερινότητα µε τον Βασίλη Κικίλια και τον 4,5 µηνών γιο της µίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στην κάµερα του «Happy Day» και πιο συγκεκριµένα στο περιθώριο διαδικτυακής εκδήλωσης που ετοίµασε και την οποία χαρακτήρισε άκρως δηµιουργική.
Ο γιος του υπουργού Υγείας και της Τζένης Μπαλατσινού θα βαφτιστεί στην Πάτµο και θα πάρει το όνοµα Παναγιώτης-Αντώνιος

Για τη νέα της ζωή τόνισε χαρακτηριστικά: «Στο σπίτι µε το µωρό η καθηµερινότητα είναι πιο ζόρικη. Πιο δύσκολα τα πράγµατα. Αλλά όταν υπάρχει πρόγραµµα, τα καταφέρνουµε όλα. Είµαστε πολύ χαρούµενοι. Εγώ δεν περίµενα να νιώσω τέτοια συναισθήµατα. Ευχαριστώ τον Θεό που µε ευλόγησε και τα κατάφερα να γίνω τέταρτη φορά µητέρα», ενώ αποκάλυψε πως και ο σύζυγός της συµµετέχει ενεργά στη φροντίδα του µωρού. «Το µωράκι κοιµάται το βράδυ. Από τότε που σταµάτησα τον θηλασµό έχουµε µπει σε πολύ ωραίο πρόγραµµα. Ο Βασίλης βοηθάει. Είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας», ανέφερε, ενώ µίλησε και για τις δυσκολίες που αντιµετώπισε στη γέννα.

«Μόλις γέννησα, οι γιατροί µου είπαν πως ήµουν µια πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνθηκα και πάλι ευγνωµοσύνη που τα καταφέραµε. ∆εν θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.