Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Εύα Καϊλή καθώς σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» , πριν από τρεις μήνες, συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 42χρονη πολιτικός και ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον πιο όμορφο τρόπο στο πλευρό του Ιταλού συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Για καιρό η πολιτικός απέφευγε να εκθέτει τις πιο προσωπικές της στιγμές στα «φώτα», ωστόσο, τελευταία την είδαμε πιο άνετη από ποτέ να μην διστάζει να μοιράζεται με τους φίλους της στο διαδίκτυο κοινά τους στιγμιότυπα με πιο πρόσφατα αυτά από το ταξίδι τους στην Ιταλία για τον γάμο προσώπου από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Μιλώντας για τη μητρότητα τον Απρίλιο του 2020 είχε δηλώσει στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

«Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΟΚ! αναφέρουν ότι το ερωτευμένο ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, με την οικογένειά της.