Είναι γνωστή η ιστορία με την σημαία του Πολυτεχνείου που χωρίς ουδείς να έχει μάθε λεπτομέρειες τις δεκαετίες που μεσολάβησαν, λέγεται ότι πέρασε μεταξύ άλλων και από τα χέρια του πρώην κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Παπουτσή κι έκτοτε στελέχη της Νεολαίας του Κινήματος, την κρατούν στους εορτασμούς της ιστορικής επετείου.

Ένα απ' αυτά τα στελέχη ήταν και ο σημερινός επικεφαλής του συντονισμού για τον εμβολιασμό, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος διακρίνεται στο στιγμιότυπο που εξασφάλισαν τα parapolitika.gr να κρατά την σημαία σε πορεία του Πολυτεχνείου πριν από κάποια χρόνια.


Αν δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε για ποιον πρόκειται σας έχουμε κυκλώσει το πρόσωπό του προς αποφυγή κάθε αμφισβήτησης.

Ένας Πασπίτης λοιπόν επιστρατεύθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να φέρει εις πέρας το κορυφαίο στοίχημα της δύσκολης εποχής που διανύουμε.

Μάλιστα, παραδίπλα βρίσκονταν ακόμη και φοιτητές που τότε ήταν μέλη της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά, ο Μάριος Θεμιστοκλέους ήταν από τους κορυφαίους, αλλά και τους πλέον παθιασμένους των τότε πασοκικών πυρήνων στα Πανεπιστήμια.

Πλέον και με την φόρα που έχει πάρει η ηγεσία της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο μέτωπο και τους τόσους κεντροαριστερούς που έχει στις τάξεις της, αναρωτιόμαστε αν δούμε στα «γαλάζια» όχι μόνο τον Παπουτσή, αλλά και τον μπατζανάκη του τον Κώστα Λαλιώτη που είχαν κεντρικό ρόλο σε τέτοιου είδους περιστάσεις.