Η ξανθιά βουλευτίνα της ΝΔ που πλέον δεν είναι ζευγάρι (έπειτα από δύο χρόνια γάμου) με τον αστυνομικό της Κίμωνα Μπάλλα, εντυπωσιακή, όπως πάντα, φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα παραβρέθηκε στο κάλεσμα της Γιάννας Αγγελοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 έκανε μια βόλτα στην ιστορική αγορά και γευμάτισε με επιτυχημένες κυριες της πόλης, μεταξυ των οποίων και η επίσης γαλάζια βουλευτής Αννα Ευθυμίου.

Επέλεξε την ταβέρνα-ουζερί του «Μήτσου» για να συναντηθεί και προσκάλεσε γυναίκες που είναι από ή διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πολιτική και στην κοινωνία . «Η πρόσκληση μπορεί να ήταν δική μου, αλλά εμένα με τιμάει ότι την αποδέχτηκαν όλες αυτές οι δυναμικές γυναίκες, οι γυναίκες οι επιτυχημένες που έχουν πολλούς αγώνες και έχουν σταθεί» ανέφερε σε χαλαρό κλίμα στις δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους.

Τα φώτα όπως ήταν φυσικό έπεσαν στην Έλενα Ράπτη, όχι μόνο γιατί είχαμε καιρό να τη δούμε σε κάποια έξοδό της, αλλά και γιατί ηταν η πρώτη από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός της. Μάλιστα όπως ανέφερε χθες μέσα από την εκπομπή της η φίλη της Φαίη Σκορδά, ο χωρισμός της ωραίας Έλενας δεν είναι τωρινός, αλλά έχει γίνει εδώ και έναν χρόνο, απλώς τώρα έγινε γνωστός στα media

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time