Αφού ολοκλήρωσε τον ρόλο του στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Νίκο Παππά, που δεν ήταν άλλος από το να διακόπτει συνεχώς τον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ενώπιον της Επιτροπής, ο Παύλος Πολάκης έπιασε το πληκτρολόγιό του και άρχισε τις… αναρτήσεις.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία διακόπηκε για αύριο στις 12 καθώς ο κ. Καλογρίτσας ένιωσε αδιαθεσία, αλλά φαίνεται ότι μετά και την αποκαλυπτική κατάθεση του και όλα όσα ακούστηκαν για το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πολάκης ένοιωσε κι αυτός αδιαθεσία… και ξέσπασε με τον δικό του τρόπο στα social media.

Απευθυνόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα, τον μεγαλοεργολάβο που περνάει σε σημαντικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Νίκου Παππά και τον ρόλο του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό και στην προσπάθεια σύστασης και απόκτησης του καναλιού «ΣΥΡΙΖΑ ΤV», του εύχεται περαστικά με τον δικό του ειρωνικό τρόπο, γράφοντας «Χρήστο (Καλογρίτσα), Έλα αύριο!!!  Ή έστω τηλεφώνα!!! Πάμε για ψάρεμα. Υ.Γ. Περαστικά!

Γενικά τα προτερήματα, αλλά κυρίως η ψυχραιμία δεν ήταν ποτέ από αυτά που θα μπορούσε κανείς να προσάψει στον κ. Πολάκη και όσο η  πίεση από τις αποκαλύψεις του Καλογρίτσα γίνεται αφόρητη τόσο θα πληθαίνουν και οι αναρτήσεις.

Υ.Γ. Και φυσικά ο γιατρός κ. Πολάκης, εύχεται περαστικά, αναρτώντας μια φωτογραφία με… τσιγάρο αναμμένο.