Μετά τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη τα επικοινωνιακά πιστόλια του Αλέξη Τσίπρα άρχισαν να πυροβολούν δημοσίως και την ανήλικη κόρη του, Δάφνη επειδή την περασμένη εβδομάδα πήγε μαζί με τον πατέρα της στην Καλλιθέα προκειμένου να προμηθευτούν από φαρμακείο το απαιτούμενο ατομικό τεστ για το σχολείο.
Τη βρώμικη δουλειά την ανέλαβε για μια ακόμη φορά ο μυστικοσύμβουλος του Α. Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, ο οποίος έβγαλε το δημοσιογραφικό του 45άρι και άρχισε τις ριπές εναντίον του πρωθυπουργού και της κόρης του σε ένα ακόμη αλησμόνητο ρυπαρογράφημα του μέσα από την Αυγή.
Στο «άρθρο» του έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει τον Κ. Μητσοτάκη με τον Παττακό της χούντας, ενώ λίγο έλειψε να ζητήσει και τα ρέστα από το παιδί που πήγε με τον πατέρα του στο Φαρμακείο, όπως έκαναν χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους για να πάρουν το τεστ εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολείων.
Αλλά έκανε κάτι χειρότερο. Την έστησε στον τοίχο γιατί κατά την γνώμη του συμμετείχε ως κομπάρσος σε ένα επικοινωνιακό σόου του πατέρα της.
Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς γι’ αυτή την απίστευτη χυδαιότητα του Θ. Καρτερού είναι πως ο συγκεκριμένος τύπος έχει απωθημένα. Μικρός μάλλον ήθελε να γίνει χωροφύλακας και να ελέγχει τους πάντες. Να μοιράζει ποινές και απαγορεύσεις ανάλογα με τα δικά του γούστα. Διότι απ’ ότι φαίνεται τον ενοχλούν πολλά στους άλλους. Παιδιά, γυναίκες, σκυλιά και γατιά.
Διαβάστε το άρθρο του από την Αυγή με τίτλο «Καλά δεν ντρέπεστε κύριε Μητσοτάκη» και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.