Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν κάποιοι βουλευτές από το προεδρικό μπλοκ που εμμέσως πλην σαφώς έθεσαν ζήτημα οικονομικής εξόντωσης της εφημερίδας της Αριστεράς «Εποχή».

«Δεν μπορεί η “Εποχή”, που χρηματοδοτείται από το κόμμα, να βάλλει εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», ήταν σε ελεύθερη απόδοση η αιχμή κατά της συγκεκριμένης εφημερίδας. Αν μη τι άλλο, η αναφορά αυτή δείχνει πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Κυρίως αυτοί που πλαισιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα. Δηλαδή «αν δεν μας ευλογείς, τότε πρέπει να εξοντωθείς. Αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι απέναντί μας και θα το πληρώσεις ακριβά».

Συνεπώς, αν ζητούν αντίποινα εναντίον μιας αριστερής εφημερίδας, όπου κατά καιρούς με την αρθρογραφία του εκδότη της, κ. Μπάμπη Γεωργούλα, ή του κ. Π. Κλαυδιανού έχουν επισημανθεί με κόσμιο τρόπο λάθη και παραλείψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, φανταστείτε τι μίσος τρέφουν εναντίον των ανεξάρτητων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο λόγος βέβαια που οι προεδρικοί του ΣΥΡΙΖΑ την «πέφτουν» στην «Εποχή» σχετίζεται και με τις διενέξεις που ταλανίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ως γνωστόν, η «Εποχή», σε αντίθεση με την «Αυγή», δεν έχει διολισθήσει σε πρακτικές «νεοαυριανισμού» και θεωρείται επικοινωνιακό «απάγκιο» της ομάδας των «53+» και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.