Ο Τσιτουρίδης, ο Άρης και ο Αντώναρος. Α, και ο Χρήστος Ζώης δεν είναι απλά γραφικοί, είναι οι τρελοί του (πολιτικού) χωριού.

Ο πρώην υπουργός από το Κιλκίς που απεπέμθφη δύο φορές από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού στις αναφορές του Κώστα Σημίτη σχετικά με τα ελληνοτουρκικά. Φυσικά, ο Καραμανλής έχει ξορκίσει όλους τους τύπους, ενώ σε κάθε ευκαιρία τους αδειάζει και ο ξάδερφός του, υπουργός Μεταφορών.

Σε αυτούς τους ανύπαρκτους τύπους, ωστόσο έχει επενδύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό δημιουργεί ρήγμα στα… δεξιά της ΝΔ! Κωμωδία κανονική και για τους ίδιους και για την ΑΥΓΗ που ξεφτιλίζεται με την αναπαραγωγή τέτοιου είδους δηλώσεων.

ΥΓ: Φυσικά στην εξίσωση υπάρχει και μία άλλη γελοιότητα. Η προσπάθεια του Κώστα Σημίτη να λησμονηθούν οι ευθύνες του για τα διαδοχικά πατατράκ που σημειώθηκαν επί ημερών του στην εξωτερική πολιτική. Ίμια, Οτσαλάν, Δουβλίνο 2 και πάει λέγοντας. Βλέπετε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ήταν ένα. Τα «χρηματιστήρια» της εξωτερικής πολιτικής, πολλά. Δυστυχώς...