Το γαϊτανάκι της σύγκρουσης του Γιώργου Λακόπουλου με τον Παύλο Πολάκη δεν λέει να κοπάσει.

Ιδίως μετά το χαρακτηρισμό περί «λακέ του εκσυγχρονισμού», αλλά και το ρητορικό ερώτημα για το ποιος τον πληρώνει να γράφει εναντίον του, που απηύθυνε προς τον γνωστό αρθρογράφο ο αψύς Σφακιανός.

Σε νέα απάντησή του, αφού σχολίασε σκωπτικά πως «κοίτα που ανοίξαμε και βεντέτα με τον Πολάκη», ο Λακόπουλος υποστηρίζει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε ακόμα και τον Κουτσόγιωργα και τον Γιαννόπουλο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Πιστεύουν πολλοί στην Κουμουνδούρου ότι θα βρεθεί σοβαρός άνθρωπος να τους ψηφίσει αν φιγουράρει προεκλογικά ως εν δυνάμει υπουργός ο Πολάκης που με το ύφος και το λεξιλόγιο του θα έκανε τους μακαρίτες Κουτσόγιωργα και Γιαννόπουλο να μοιάζουν με καθηγητές της φιλολογίας; Ή μήπως κάποιοι αυτό ακριβώς θέλουν;».

Μάλιστα, μετά και την επικριτική ανάρτηση που έκανε χθες τα μεσάνυχτα ο Πολάκης κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Λακόπουλος αναρωτήθηκε με νόημα: «Αυτός ο άνθρωπος παραμένει αναπληρωτής τομεάρχης κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο οποίο είναι πρόεδρος ο Τσίπρας;».