Είναι γνωστά σε όλους τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα κατοικίδια ζωάκια και το ενδιαφέρον του πάντα στρέφεται στην προστασία των αδύναμων αυτών πλασμάτων που μόνο χαρά και ευτυχία ξέρουν να προσφέρουν.

 Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης ετοιμάζει μια ακόμη απρόσμενη τηλεοπτική εμφάνιση αφού αποδέχθηκε την πρόσκληση της εκπομπής «Πλάνα με ουρά» της ΕΡΤ 2 και το Σάββατο 10 Απριλίου θα βρεθεί καλεσμένος της. Η εκπομπή θα προβληθεί στις 18:00 το απόγευμα από τα κρατικό κανάλι.

Πρόσφατα άλλωστε ο πρωθυπουργός έδειξε την αδυναμία του στα ζωάκια επισκεπτόμενος το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη, ο οποίος μίλησε μάλιστα με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό και την επίσκεψή του. Η στάση του κ. Χατζηδάκη, έχει κι αυτή την ιδιαίτερη σημασία της, καθώς δεν είναι ένας δήμαρχος προερχόμενος από τη ΝΔ, αντίθετα κινείται σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο,, αρκεί να σημειωθεί ότι υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Όμως αρκεί να «διαβάσει» κανείς προσεκτικά τις δημοσκοπήσεις και θα δει ότι δεν είναι ο μόνος που αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει συνεχώς και μεγαλύτερα «γκελ» στα στελέχη και τους οπαδούς του Κινήματος.