Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook, o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, το οποίο συνοδεύει με μια φωτογραφία του Λέων, που ήρθε στη ζωή του το 2016. 

Όπως εξηγεί, είναι το δεύτερο αδέσποτο που βρήκε καταφύγιο στο σπίτι τους και κάθε Σαββατοκύριακο περπατάνε μαζί τρεις ώρες κατελάχιστον. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θόδωρου Σκυλακάκη

Ήρθε στη ζωή μας τέτοια εποχή το 2016. Τον βρήκαμε μικρούλη και υποσιτισμένο στο νεκροταφείο της Νεμέας, εξ ου και Λέων. Βγήκε από την κρυψώνα του περπατώντας διστακτικά και πλησίασε τη γυναίκα μου κοιτώντας την με τα μάτια που βλέπετε. Έκτοτε είναι κομμάτι της ζωής μας αναπόσπαστο. Τρυφερός, άτακτος, γελαστός, φιλικός. Το Σαββατοκύριακό περπατάμε μαζί τρεις ώρες κατελάχιστον. Είναι το δεύτερο αδέσποτο που βρήκε καταφύγιο στο σπίτι μας. Η πρώτη, η αγαπημένη μου Λάρα, έζησε 17 χρόνια μαζί μας μέχρι να φύγει από κοντά μας. Είναι όμως πάντα στην καρδιά μας. Όσοι δεν έχετε αυτή την εμπειρία σήμερα που είναι η παγκόσμια μέρα για τα αδέσποτα ζώα σκεφτείτε το. Η αγάπη που άδολα μας δίνουν αυτά τα αθώα πλάσματα ανεκτίμητη

!