Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στην συζήτηση για την σύσταση της Προανακριτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής. Όπως ήδη έχουν παρατηρήσει και σχολιάσει στελέχη της ΝΔ αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από την αίθουσα απουσιάζουν δύο σημαντικά πρόσωπα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Οι Πάνος Σκουρλέτης δεν παρεβρέθηκε ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος άργησε ιδιαιτέρως - πράγμα που δεν συνηθίζει -στην σημερινή συζήτηση και οι ερμηνείες οργιάζουν, καθώς η εξίσωση δείχνει πως έχουν αφήσει μόνο του έκθετο τον Ν. Παππά.

Την ηχηρή του απουσία με νόημα σχολίασαν και οι βουλευτές της ΝΔ, Θ. Πλεύρης που σημείωσε «ότι σήμερα εδώ στη Βουλή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο κ. Πολάκης και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τζανακόπουλος.
Αυτοί βρίσκονται στη Βουλή σήμερα για να εκφράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και ο Δ. Μαρκόπουλος που είπε χαρακτηριστικά «Λίγο ξεπέτα τον πέρασε τον κ. Παππά ο κ. Τζανακόπουλος δεν ακούσαμε πολλά για την υπόθεση και την δικογραφία. Μόνο κάποιες απειλείς όταν θα έρθουμε στην εξουσία θα λογαριαστούμε …και μίλησε για φάρσα …και δεν βλέπω και τον κ. Σκουρλέτη υπάρχουν και κάποια εσωκομματικά θέματα δικά σας θα τα δούμε…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.