Τους τρεις σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του αποκάλυψε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Pepper 96.6 fm, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης είπε ότι ο πρώτος σημαντικός σταθμός ήταν η γέννηση των παιδιών του.

«Οποιοσδήποτε είναι γονιός, το βασικό ορόσημο της ζωής του είναι η γέννηση των παιδιών του. Έχω τρία παιδιά, ένα αγοράκι 5 ετών και δύο δίδυμα κοριτσάκια 3,5 ετών», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο δεύτερος σημαντικότερος σταθμός στη ζωή του ήταν όταν σε ηλικία 22 ετών έφυγε από την Ελλάδα για να σπουδάσει στη Βοστώνη και συγκεκριμένα στο Harvard και στο ΜΙΤ.

«Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αφήνεις πίσω σου ότι αγαπάς για να κατακτήσεις κάτι νέο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης.

Ως τρίτο ορόσημο, ανέφερε το πρώτο Lockdown, όπου χρειάστηκε, όπως είπε, μέσα σε λίγες ώρες να αλλάξει ο χαρακτήρας του υπουργείου και να μετατραπεί από κάτι που ήταν πιο στρατηγικό σε πιο επιχειρησιακό.

«Αυτό απαιτούσε μια αλλαγή φιλοσοφίας τόσο από εμένα όσο και από την ομάδα μου και στο οποίο προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.