Η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου δείχνει να μην ξεχνά όσους την έχουν βοηθήσει στη μεγάλη δημοσιογραφική της διαδρομή. Έτσι, λοιπόν, με αφορμή την επικείμενη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, η έγκριτη δημοσιογράφος δεν έκρυψε την αλληλεγγύη της στον άλλοτε πολιτικό της προϊστάμενο όταν ήταν υπάλληλος της ΕΡΤ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε πως «η Ν.Δ. βουτηγμένη στην ηθική απαξίωση της , μαζεύει υπογραφές για να παραπέμψει λέει τον Νίκο Παππά σε προανακριτική, για την υπόθεση Καλογρίτσα». Δεν έκρυψε μάλιστα το θαυμασμό της για το ηθικό μεγαλείο του κ. Παππά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «είπαμε να συλλάβουν για αντιπερισπασμό τον Χρήστο Παππά, αλλά αυτός είναι δικός τους. Εχθρός τους είναι ο Νίκος Παππάς κι αυτό από μόνο του του δίνει ηθική υπεραξία».

Μένει, βεβαίως, να δούμε αν θα έχουν την ίδια γνώμη για την «ηθική υπεραξία» του Παππά οι συνάδελφοί του στη Βουλή και πολύ περισσότερο οι δικαστές που ενδεχομένως-αν υπάρξει παραπομπή-θα κληθούν να διερευνήσουν το περίφημο Kαλογρίτσας gate