Την α λα καρτ αριστερή τους ευαισθησία απέδειξαν γι' ακόμη μια φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα φίλα προσκείμενα στην Κουμουνδούρου ΜΜΕ, σχετικά με την αποκάλυψη των στοιχείων του νεαρού που φαίνεται να ξυλοκοπείται στο περιβόητο βίντεο της Νέας Σμύρνης.

Βλέπετε τα ίδια και χειρότερα είχαν συμβεί όταν σε μια προεκλογική περιοδεία του τότε υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννητον Δεκέμβριο του 2018 στην ευαίσθητη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, είχαν «καταδώσει» ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ για να μιλήσουμε στην γλώσσα τους -ως ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες- πρόσωπα που σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ συνόδευαν τον ίδιο στην συγκεκριμένη επίσκεψη. Τι και να μετά ζητούσαν συγγνώμη, τι σημασία έχει…; Εμείς φυσικά δεν θα επαναλάβουμε τα ονόματα, ούτε θα σταθούμε στην ουσία του πράγματος, αν δηλαδή η πληροφορία αυτή ήταν αληθής (εδώ που τα λέμε δεν την αναπαρήγαγε και το Reuters, αλλά η ΑΥΓΗ και το Documento), αλλά σας παραθέτουμε τα επίμαχα δημοσιεύματα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, τον οποίο και χαρακτήρισαν... καταδότη, επειδή είχε αποφασίσει να εφαρμόσει το νόμο και να ζητήσει από την αστυνομία να δώσει τέλος στην κατάληψη της Πρυτανείας του ΑΠΘ από φοιτητές και εξωπανεπιστημιακούς αριστεριστές.