Οι ...νεοαγανακτισμένοι των πλατειών αρχίζουν να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους.

Απόψε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης υπάρχει κοινό κάλεσμα για συγκέντρωση από αναρχικές συλλογικότητες, τον Ρουβίκωνα και από τους νέους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ματιά στα δύο προσκλητήρια δείχνει την πλήρη ταύτιση του καλέσματος που γίνεται μέσω του indymedia και της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με παρόμοια στόχευση και φρασεολογία. Η εξέλιξη της συμπόρευσης αυτής θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον.







Πυρά ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατακρίνει το κάλεσμα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Τσίπρας «τζογάρει» με την υγεία των πολιτών.

«Χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Συνεχίζοντας, η γαλάζια παράταξη επιρρίπτει ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού.

«Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των "νεοαγανακτισμένων" κι από την άλλη κραυγάζει ότι "η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο". Με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία. Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών».