Μπαράζ επαφών, τηλεδιασκέψεων και συζητήσεων με φορείς και εκπροσώπους της Κρήτης κάνει το τελευταίο διάστημα, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης, βάζοντας... ψύλους στα αυτιά ορισμένων «μήπως πρόκειται για... προεκλογική δραστηριότητας», όπως σχολιάζουν.

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε...

Προ ημερών ο υφυπουργός Αθλητισμού πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου τα μέλη της οποίας ζήτησαν εκ νέου την αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Λίγες ημέρες μετά συναντήθηκε διαδικτυακά με τον υπό σύσταση Παγκρήτιο Σύλλογο Επιχειρηματιών Γάμου και Βάφτισης, τα μέλη της οποίας παρουσίασαν στον γαλάζιο πολιτικό την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, στους οποίους ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα, τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους στα συναρμόδια υπουργεία. Πριν λίγες ημέρες επίσης είχε συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, συζητώντας τις εξελίξεις για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), με τους συμμετέχοντες να τονίζουν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου από την Κίσσαμο έως τη Σητεία και τη χρησιμότητα της παρέμβασης του ΤΕΕ/ΤΑΚ, μόλις λάβει τα απαραίτητα στοιχεία.