Εμφύλιος ανάμεσα σε παλαιά και νέα στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, χαρακτηρίζει τον Άγγελο Τολκα “πολιτευτή προηγούμενης περιόδου” και “προσβολή" για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτηση της βουλευτού Ημαθίας, Φρόσως Καρασαρλίδου, η οποία σύμφωνα με φήμες πρόκειται να απωλέσει τη βουλευτική έδρα στην Ημαθία μετά από ένσταση του συνυποψήφιού της και πρώην υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Άγγελου Τόλκα, ο Νίκος Καρανικας, εξ απορρήτων συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ξαναχτύπησε. Έσπευσε προς συμπαράσταση και στήριξη της νυν βουλευτού και χρησιμοποίησε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Τόλκα με υποννοούμενα και κατά της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τόλκας αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα στον τελευταίο ανασχηματισμό του ως Πρωθυπουργός μαζί με τον έτερο εκ του ΚΙΝΑΛ προερχόμενο, κ.Μωραΐτη. Τελικά, ο κ. Τσίπρας μέσα από την ανάρτησή του δείχνει το στίγμα που πρόκειται να ακολουθήσει στους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ εν όψει του Συνεδρίου, στηρίζοντας δια μέσου του κ. Καρανίκα ένα στέλεχος προερχόμενο από τον πάλαι ποτέ Συνασπισμό, την κ. Καρασαρλίδου. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για τους νέους συντρόφους του κ. Τσίπρα, οι οποίοι προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: