Στο παρά ένα γλίτωσαν μια ακόμη γκάφα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποφάσισαν εμπάργκο στην ΕΡΤ. Αρχικά είχε επικρατήσει η άποψη των σκληροπυρηνικών και τελικά κέρδισαν οι ψυχραιμότεροι που απέτρεψαν μια ακόμη κίνηση κλίματος 3%.

Αφού έκαναν τη γνωστή φασαρία για τη φωτογραφία και το βίντεο της επίσκεψης Μητσοτάκη στο σπίτι Στεφανάδη στην Ικαρία και έφαγαν τα μούτρα τους - γιατί αποδείχτηκε ότι το βίντεο είχε παίξει σε τρία δελτία ειδήσεων και σε μια εκπομπή - στη συνέχεια κατάλαβαν ότι η σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν δεν τους ευνοεί. Θα ξανάφερναν στο μυαλό μνήμες Καψώχα, θα έβλεπαν τη σύγκριση της τηλεθέασης της δίκης τους ΕΡΤ με αυτής του Ζούλα και κατάλαβαν ότι δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Περιττό να πω ότι ο Νίκος Παππάς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις προτάσεις για υπερκομματικό διορισμό της διοίκησης της ΕΡΤ γιατί θεωρεί, όπως μου μετέφερε συνομιλητής του, ότι με τον τρόπο αυτό «αδειάζεται». Δεν είναι η ιδέα του, να προσθέσω. Πράγματι, «αδειάζεται». Και ήταν αναπόφευκτο. Γιατί όλοι ξέρουν ότι όταν απέτυχε να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel για το οποίο έχει μιλήσει ο Καλογρίτσας, έκανε απλά την ΕΡΤ ένα ΣΥΡΙΖΑ channel. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!