Τις εγκαταστάσεις της «Φλόγας» επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, μαζί με μέλη της «γαλάζιας» Νεολαίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, και χάρισαν βιβλία στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει ο σύλλογος.

Τη συγκίνηση όλων προκάλεσε η μικρή Αναστασία, η οποία χάρισε, μέσω της προέδρου της «Φλόγας», Μαρίας Τρυφωνίδου, μια ζωγραφιά στα μέλη και στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, με ένα μήνυμα που προκαλεί συγκίνηση και δέος: «4 στα 5 παιδιά βγαίνουν νικητές από αυτήν τη μάχη».

«Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό της “Φλόγας” και δίπλα σε αυτούς τους μικρούς ήρωες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης. Η συνεχής δράση της Νεολαίας της Ν.Δ. και οι πρωτοβουλίες της στα ητήματα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης ενθαρρύνονται από το πρωθυπουργικό γραφείο, πράγμα που τόνισε ιδιαίτερα και ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, στην οποία συμμετείχε.