Ισοπεδωτικός και με την κλασική αχαρακτήριστη φρασεολογία του ο Παύλος Πολάκης, μιλάει για… υποκρισία σε μια προσπάθεια να εξομοιώσει την συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός στην Ικαρία με τον κ.Στεφανάδη με την δική του συγκέντρωση στην Κρήτη, τον περασμένο Νοέμβριο.

Μάλιστα, παραθέτει σε ανάρτησή του και φωτογραφίες από το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία, σε εξωτερικό χώρο και με τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς, εμβολιασμένοι όλοι και με καθημερινά τεστ, το οποίοι συγκρίνει με φωτογραφία από την δική του συγκέντρωση, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες άφηναν την τελευταία του πνοή στα νοσοκομεία «χτυπημένοι» από τον κοροναϊό, όπου ο ίδιος ο  πρώην υπουργός βρίσκεται με πολλούς ανθρώπους στο ίδιο τραπέζι, σε κλειστό χώρο, χωρίς να υπάρχουν εμβόλια, και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, από τους παραβρισκόμενους.  

Φυσικά, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης των δύο γεγονότων, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο κ. Πολάκης ακόμη δεν κατάλαβε το λάθος του και την στάση που πρέπει να κρατάει ως γιατρός, όπως δηλώνει τουλάχιστον, και ως πρωτοπαλίκαρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, στα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων «θα σας γίνει μάθημα? Θα τους πάτε γαμι@ντας άμα βγείτε?», ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απαντά «εγώ τους πήγα την πρώτη φορά. Σε άλλους να το λες», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανατιπολιτευτική τακτική της Κουμουνδούρου. 

 Η ανάρτηση του κ. Πολάκη «συμπληρώνεται» φυσικά και από ύβρεις ενός παραληρηματικού λόγου, προκειμένου να μην ξεχνάμε ποτέ το επίπεδο και την ποιότητά του.

 

poll2

 

πολακησ