Την αγάπη, την τρυφερότητα, αλλά και τον σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλο, απέδειξαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όταν η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, περιέγραφε την καθημερινότητά τους στο σπίτι με τον υφυπουργό, που συχνά καλείται να πάρει σκληρές αποφάσεις και να υπηρετήσει με αυστηρότητα το καθήκον του βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα, αναφέρθηκε στον «σύζυγο και πατέρα» Νίκο Χαρδαλιά, τον οποίο περιέγραψε με τρυφερότητα και αγάπη. Μάλιστα, στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή κατέληγε λέγοντας πως ακόμη είναι ερωτευμένη μαζί του και πως τον αγαπάει.

 Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε και το γεγονός ότι η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά είναι γυμνάστρια στο επάγγελμα με δικό της γυμναστήριο στον Βύρωνα, το οποίο βεβαίως είναι κλειστό λόγω των μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού.

 «Ειλικρινά, αυτή η γυναίκα έχει μεγάλο στομάχι και συγχωρεί πολλά. Της έχεις κλείσει το γυμναστήριο  και αυτή σου λέει “σ’ αγαπώ”;» ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου.

«Και το έμαθε όπως όλοι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για εκείνη» ήταν η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά.